Bedrijfsfilm

In een bedrijfsfilm wordt het verhaal van uw bedrijf op pakkende wijze vertaald naar bewegend beeld. Zo laat u klanten zien wie u bent, wat u doet en waar u voor staat.
Alle onderdelen van het filmproces worden door Beeldgolf gefaciliteerd: van concept en script tot uitvoering en montage. De video wordt geheel op maat gemaakt zodat deze maximaal aansluit bij uw wensen.
Neem gerust contact op voor advies, of voor het bespreken van de mogelijkheden.

Social media film

Steeds meer bedrijven plaatsen video’s op social media. Slim, want een video is de perfecte manier om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Beeldgolf maakt korte maar krachtige video’s over actuele gebeurtenissen binnen het bedrijf. Zoals een evenement, een nieuwe project of een verbouwing. De video’s hebben een professionele uitstraling en zijn volledig afgestemd op het gebruik van social media. Ze kunnen variëren in lengte en bevatten desgewenst wel of geen audio.

Sfeerimpressie evenement

Organiseert u een evenement of festival?
Beeldgolf legt de sfeer en de hoogtepunten vast in beeld en geluid. Het doel van de sfeerimpressie is om het gevoel van de bezoeker zo goed mogelijk over te dragen op de kijker. De video wordt geheel afgestemd op uw wensen en de omvang van het evenement. Het beeldmateriaal is zeer geschikt voor op een website, maar kan ook op social media gebruikt worden.

Instructiefilm

In een instructie film wordt een bepaald proces of concept uitgelegd met behulp van bewegend beeld. De lengte van de video is afhankelijk van de complexiteit van het proces. Meer informatie? Neem gerust contact op!

Start-up film

Bent u net begonnen als bedrijf en zoekt u een manier om uw concept te verspreiden onder mogelijk geïnteresseerden? Dan is de start-up film een goede optie! In deze video maakt u de wereld duidelijk wie u bent, wat u wilt en hoe fantastisch uw concept is. De video is zeer geschikt om te gebruiken bij een crowdfunding campagne. Beeldgolf denkt graag met u mee en brengt uw idee zo overtuigend mogelijk in beeld, zodat u uw droom kunt gaan verwezenlijken!

Eigen idee?

Naast bedrijfsfilms maakt Beeldgolf ook andere films in opdracht. Denk bijvoorbeeld aan sollicitatie video’s of case video’s waarin u zichzelf en uw kwaliteiten presenteert aan een mogelijke werkgever. Heeft u een idee dat u met film of fotografie in beeld wilt brengen? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. Beeldgolf helpt desgewenst met script, storyboard, moodboard en het vinden van een geschikte locatie.

Fotografie

Naast bedrijfsfilms levert Beeldgolf ook fotografie op maat. U kunt daarbij denken aan:

– Een fotoreportage van een evenement.
– Foto’s voor visitekaartjes, flyers en folders.
– Foto’s voor social media.

 Foto en film kunnen gecombineerd worden in één pakket, neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.